joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

A murit ars de viu

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Drobeta Turnu Severin a decedat duminică seara, după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de un incendiu, trupul victimei fiind găsit carbonizat în dormitor. Bărbatul locuia singur după ce se despărţise de soţie în urmă cu mai mulţi ani, într-o casă de pe strada Calomfirescu, numărul 6, în Drobeta Turnu Severin.
Vecinii au simţit duminică seara un miros puternic de fum, iar când au ieşit pe stradă sau pe balcon, au văzut cum iese fum dens din locuinţa omului.
Oamenii au încercat să intervină cu câteva găleţi de apă pe care le-au găsit în curte, dar şi-au dat seama că nu pot intra în încăperea în care izbucnise incendiul din cauza fumului dens degajat, aşa că au sunat la 112. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri care au intervenit cu apă şi spumă, iar după ce incendiul a fost stins l-au găsit pe proprietar carbonizat.

Cel mai probabil, focul a izbucnit de la o ţigară aprinsă a victimei şi s-a extins din cauza produselor combustibile pe care le avea depozitate în locuinţă. Pompierii au scos şi două butelii din casă, pentru a elimina riscul producerii unei explozii. Victima a fost văzută ultima dată în noaptea de sâmbătă spre duminică când asistase la priveghiul unui vecin.
Şi un doljean şi-a pierdut viaţa într-un incendiu care i-a cuprins gospodăria. Pe de altă parte, o femeie din Craiova a fost salvată de pompieri, după ce, singură fiind în casă, i-a venit rău şi a căzut pe podea.

În data de 11.04.2014, Secţia de Pompieri Segarcea  şi  S.V.S.U. Valea Stanciului  a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit în gospodăria lui Dumitru D, în com. Valea Stanciului, sat Horezu Poenari. Incendiul a fost lichidat de către S.V.S.U. Valea Stanciului, Secţia de Pompieri Segarcea  fiind întoarsă din traseu. În urma incendiului a fost găsit decedat proprietarul Dumitru D. în vârstră de 68 ani, intoxicat cu fum. În data de 11.04.2014, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (descarcerare), împreună cu EPA Detaşamentul 2 Pompieri Craiova au intervenit  în mun. Craiova, str. A.I.Cuza, pentru deblocarea accesului în locuinţa Claudiei H., în vârstă de 82 de ani. După pătrunderea în locuinţă, aceasta a fost găsită căzută în dormitor, conştientă, a fost preluată de echipajul EPA Detaşamentul 2 Pompieri Craiova, fiind monitorizată şi transporată la Spitalul Nr.1 Craiova.
ISU DOLJ

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica