miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Premierea concursului de eseuri «Craiova capitală culturală europeană 2021»

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” a oferit posibilitatea tinerilor, studenţi şi elevi să creeze eseuri în care să motiveze ce atuuri are oraşul nostru pentru a câştiga titlul de capitală Culturală Europeană în 2021, iar astăzi de la ora 16, în Salonul Medieval al instituţiei, are loc premierea concursului de eseuri intitulat „Craiova capitală culturală europeană 2021”.
Cei mai ingenioşi eseişti vor fi premiaţi astăzi, mai ales că această dată este declarată „Ziua Internaţională a Culturii”.

În cadrul festivităţii, publicul va avea parte de un spectacol, Radu Ionescu va susţine un recital de chitară şi Alina Bâldea va prezenta un program inedit de dansuri.
Juriul concursului a fost format din Vlad Drăgulescu (manager al Filarmonicii „Oltenia” din Craiova şi preşedinte al  Asociaţiei „Craiova Capitală Culturală Europeană 2021”), Adriana Teodorescu (manager al Teatrului pentru copii şi tineret „Colibri” şi vicepreşedinte a aceleiaşi asociaţii) şi Cosmin Dragoste (manager al Casei de Cultură „Traian Demetrescu”).

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” mulţumeşte organizaţiilor studenţeşti implicate activ în promovarea acestui concurs.
Tinerii talentaţi vor fi răsplătiţi cu premii în valoare de 500 de lei (locul I), 300 de lei (locul II) şi 200 de lei (locul III), la fiecare categorie, liceeni, respectiv studenţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica