duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Dragnea şi Oprea, la învestirea noului Prefect de Olt

Silviu Neacşu depune astăzi jurământul pentru funcţia de Prefect al judeţului Olt. Evenimentul se va desfăşura în sala de festivităţi a Prefecturii. La ceremonie sunt aşteptaţi cei doi viceprim-miniştrii din cadrul guvernului Victor Ponta, Gabriel Oprea  (Ministrul Afacerilor Interne )şi Liviu Dragnea ( Ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice).
Ordinul de numire în funcţie a noului reprezentant al guvernului a fost aprobat în şedinţa de miercuri a Executivului, în seara aceleiaşi zile fiind publicat în Monitorul Oficial.
La începutul lunii martie, Silviu Neacşu a susţinut examenul de intrare în corpul funcţionarilor publici, la Direcţia de Statistică Olt.

Aşa cum este şi firesc la şedinţa de învestitură vor fi prezenţi politicieni olteni: deputaţii şi senatorii: Florin Iordache, Darius Vâlcov, Virgil Delureanu, Emil Mot, precum şi alţii, preşedintele şi vicepreşedintele C.J. Olt: Paul Stănescu şi Marius Oprescu şi directori de deconcentrate din judeţ.
Până la numirea în funcţie a lui Silviu Neacşu, Prefectura Olt a fost condusă de fostul UNPR-ist, actualmente subprefectul Emanuel Oproiu.
Să nu uităm, postul de prefect este vacant de la începutul lunii aprilie de când Cătălin Rotea, susţinut de PNL, a fost revocat din funcţie.

Aşa cum menţionam cu ceva timp în urmă, într-un articol, Silviu Neacşu a fost profesor de matematică la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” Slatina. Ultimele funcţii politice deţinute au fost de: consilier judeţean din partea PSD Olt precum şi de vicepreşedinte al social-democraţilor.
De-a lungul timpului a deţinut funcţii în învăţământul judeţean şi naţional.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica