vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Tyler a fost îndepărtat din lot

Lista jucătorilor care şi-au trecut în acest sezon clubul SCM Craiova în “CV” şi care nu mai sunt la echipă este îngroşată de americanul James Tyler. Într-o ordine desăvârşită şi cu o disciplină de fier, clubul Primăriei a anunţat despărţirea de colosul american.

Conducerea secţiei de baschet masculin din cadrul SCM Craiova a reziliat, luni 07.04.2014, pe cale amiabilă, contractul cu sportivul James TYLER jr. Sportivul avea o înţelegere cu gruparea noastră sportivă până la ultimul meci oficial din acest sezon, convenţia încheindu-se, înainte de termenul stabilit, din cauze obiective.
Se anunţă într-un comunicat remis media de clubul amintit

Tyler se alătură astfel unor jucători precum Dzambic, Topchov, Maric sau Reinar Hallik care au părăsit echipa pe parcursul acestui an competiţional. Cei menţionaţi alcătuiesc un “cinci” cu care orice echipă din prima ligă s-ar mândri şi ar face performanţă. La Craiova nu s-a putut! Despre “cauzele obiective” sunt multe de spus.
Surse din anturajul echipei vorbesc despre un conflict deschis între sportiv şi antrenorul Milan Nisic, ultimului aducându-i-se reproşuri de natură sportivă, la modul în care pregăteşte echipa şi o conduce în meciuri.
Alte surse dau ca sigur faptul că americanul l-ar fi înjurat pe Nisic. La bază, aceleaşi probleme de natură sportivă. Cert este că americanul a plecat, aşa cum au făcut-o şi ceilalţi, în timp ce Milan Nisic continuă activitatea la Craiova şi pe un salariu mărit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este primul sezon de la înfiinţarea clubului când au loc atât de multe schimbări în lot, fie că e vorba despre capitolul “veniri” sau “plecări”. Şi este la fel singurul sezon în care un antrenor care nu spune nimic este ţinut în braţe la infinit. Întrebarea este “de ce”. Noua conducere a clubului, una care se pricepe la sport după cum a spus, ar fi bine să analizeze mai atent activitatea de la nivelul echipei şi să găsească soluţiile optime pentru ca activitatea să se desfăşoare corespunzător standardelor de performanţă.
Pentru toate aceste schimbări s-au plătit taxe. Mai departe, clubul craiovean a aflat în sfârşit că ar avea antrenor nou la handbal cu toate că sâmbăta acesta a fost la meciul cu Slatina, desfăşurat în mare secret în sala “Ion Constantinescu”.

În acelaşi comunicat cu informaţia despre baschet s-a specificat că:
Reputatul antrenor-emerit Gheorghe Sbora, tehnicianul care se ocupă de la începutul acestei luni de echipa de handbal feminin S.C.M. Craiova îl are de astăzi ca şi colaborator pe antrenorul-emerit Aurelian Roşca. În funcţie de discuţiile dintre Aurelian Roşca şi conducerea S.C.M. Craiova urmează ca în zilele următoare antrenorul-emerit Aurelian Roşca să parafeze colaborarea pe care urmează să o aibă cu gruparea noastră sportivă.

No comment! Altfel, informăm clubul craiovean că în aceste zile va apărea la echipă, Iulia Snopova. Situaţia ei a fost rezolvată cu ajutorul determinant al unui fost antrenor al echipei. Ghiciţi cine! Spuneam asta pentru a nu fi surprinşi în momentul în care va fi văzută pe culoarele clubului.

Politica