vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mehedinţi: Sancţiuni pe linie rutieră

În intervalul 04-06.04.2014, peste 60 de poliţişti de la structurile de poliţie rutieră au acţionat pe raza judeţului Mehedinţi, urmărind modul în care se respectă legislaţia rutieră de către toţi participanţii la trafic precum şi prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere ce au drept cauză generatoare viteză şi neacordarea de prioritate.

În perioada menţionată s-a asigurat prezenţa activă a agenţilor şi ofiţerilor rutieri, coordonaţi în teren de şeful Serviciului Rutier, cms. şef de poliţie Gabriel Lică, pe 4 sectoare de drumuri naţionale, DN6, DN56A, DN67 şi DN 57, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei în oraşele şi municipiile din judeţul nostru, utilizându-se 12 aparate radar. Activităţile întreprinse de poliţiştii rutieri mehedinţeni s-au concretizat în controlarea a 479 autovehicule şi legitimarea a 543 persoane fiind aplicate 359 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 75.590 lei.

În cadrul acţiunilor organizate au fost efectuate 64 de filtre rutiere fiind reţinute în vederea suspendării sau anulării 10 permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare.
A declarat subcomisarul Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica