Maria Spinciu, bucătăreasa care a cucerit turiștii pe Transalpina, a făcut senzație la „Chefi la cuțite”

Grosu Claudia

Maria Spinciu, bucătăreasa apreciată de sute de turiști pe Transalpina pentru preparatele sale gustoase gătite la ceaun, a impresionat și la „Chefi la cuțite”, celebrul show culinar de la Antena 1. De la început, a captat atenția juriului nu doar prin talentul său culinar, ci și prin portul tradițional pe care îl poartă cu mândrie la fiecare eveniment gastronomic, conform Pandurul.

„Eu mă îmbrac zi de zi tradițional. Călătoresc prin țară cu o dubă legată de rulotă, singură, cu 10-12 tuciuri. Am pus tuciurile și în curtea Ministerului Agriculturii, am făcut demonstrații gratuit pentru tineri. Am stat două luni pe Transalpina”, le-a mărturisit Maria Spinciu juraților. Bucătăreasa a cucerit turiști români și străini, vara trecută, pe Transalpina, unde a gătit mâncare tradițională la ceaun.

Distribuie acest articol