Petrecerea divorțaților, organizată la un restaurant din România: „Acum e momentul să sărbătorești!”

Anghel Catalin
2 Min Read
foto: Facebook/La Cumatru

Divorțul nu este doar despărțirea a două persoane, ci sfârșitul unei lumi construite împreună – un dans al promisiunilor care se opresc brusc, lăsând în urmă, de multe ori, tăceri dureroase și ecouri ale cuvintelor rostite cândva cu iubire. Este o despărțire de vise comune, de obiceiuri și de acel „noi” care părea de nezdruncinat.

Pentru unii, divorțul aduce eliberare, pentru alții – o prăbușire a identității. În ambele cazuri, rămâne o rană, o crăpătură în suflet care, deși se vindecă în timp, lasă urme. Este o lecție despre fragilitatea relațiilor și despre curajul de a renaște din cenușa speranțelor pierdute.

Petrecerea divorțaților, organizată la un restaurant din România

Un restaurant din România a găsit varianta de a atrage persoanele divorțate și organizează Petrecerea divorțaților. Mai exact, oamenii care au rupt un mariaj au fost invitați să sărbătorească, împreună, acea decizie luată. Intrarea la acest eveniment îi costă pe participanți suma de 180 de lei. Aceștia au fost invitați să se prezinte și cu certificatul de divorț.

Ai divorțat? Perfect, acum e momentul să sărbătorești! Petrecerea Divorțaților este ocazia ideală să-ți etalezi statutul de „Single și Fabulous” și să te bucuri de libertate într-o atmosferă plină de confetti și… ironie. Pe 31 Ianuarie, la Restaurant La Cumătru, Iași, la ora 19:00, vino cu certificatul de divorț la purtător (da, chiar e obligatoriu!) și pregătește-te pentru o seară în care despărțirile devin motive de distracție.

Intrarea? 180 lei de persoană. Și crede-ne, merită fiecare leu: proțap suculent, delicii de tot felul și o atmosferă de neuitat, condimentată cu muzică live și… confetti, bineînțeles. Vă așteptăm la Restaurant La Cumătru, Iași, să demonstrezi că viața după divorț e mai gustoasă decât înainte”, după cum se arată pe pagina de Facebook a restaurantului din Iași.

Policlinica Buna Vestire Craiova
Distribuie acest articol