luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Victorie categorică pentru Lupii Negri

CS Vâlcea 1924 nu s-a putut baza pe câteva piese de bază în confruntarea de pe propriul teren cu CSU Sibiu. Radu Vârnă, accidentat, Ty Sabin, Andreas Blidaru și Toni Rotaru, gripați, nu i-au putut ajuta pe colegii de la CS Vâlcea 1924 și tehnicienii vâlcenilor au fost nevoiți să apeleze la mai mulți juniori pentru completarea formației.

Oltenii au început în trombă, au condus cu 10-0 și 14-4 și au dat impresia că nu vor avea probleme. Sibienii au revenit spectaculos, au egalat la 22, dar Vâlcea a intrat în prima pauză cu un avantaj minim, 24-22. Și la pauza mare diferența era de o poziție, dar în favoarea oaspeților, 41-43. A urmat un sfert trei foarte slab pentru ardeleni care nu au marcat din acțiune, doar șapte puncta din aruncări libere și înainte de sfertul decisive zarurile erau deja aruncate: 69-48.

Sibiul nu a reușit nimic notabil nici în ultimul sfert și tabela de marcaj a înghețat la scorul de 90-64. Cornelius Hudson a avut o prestație de-a dreptul dominantă, totalizând 28 de puncte, 16 recuperări și 6 pase decisive pentru +43 la eficiență.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vâlcenii au bifat a patra victorie din ultimele cinci partide și vor juca în runda viitoare contra Coronei Brașov.

Politica