luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Și-a ucis vecinul cu un cuțit

A aruncat cuțitul în fântână. Mortul a fost găsit pe marginea drumuluI

Un bărbat de 53 de ani din Stoina, Gorj, a fost arestat pentru omor. Pe 26 octombrie, la ora 09:30, un trecător a găsit un bărbat fără respirație, căzut pe marginea drumului DN 6B în Stoina. O ambulanță a ajuns la fața locului și a confirmat decesul. Victima avea o plagă înțepată în zona toracică stângă. S-a stabilit că persoana decedată se numea C.Ş.M. și locuia în aceeași localitate.

În dimineața zilei de 26 octombrie, în jurul orei 02:03, în curtea sa din Stoina, inculpatul P.G. a avut un conflict spontan cu vecinul său, C.Ş.M., după ce au consumat alcool. P.G. l-a lovit pe C.Ş.M. cu un cuțit de aproximativ 15 cm în piept, provocându-i o plagă înjunghiată care a dus la deces.

Din concluziile preliminare întocmite de Serviciul de Medicină Legală Gorj, a rezultat că moartea victimei C.Ş.M., în vârstă de 38 de ani, s-a datorat unei hemoragii interne şi externe, produse ca urmare a unei plăgi înjunghiate toracice anterior stânga, cu interesarea lobului superior al plămânului stâng şi a arterei pulmonare, leziunea s-a putut produce prin lovire cu un corp tăietor-înţepător cu margini ascuţite, posibil armă albă sau cuţit.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 27 octombrie a fost efectuată în cauză o percheziţie domiciliară la locuinţa inculpatului, ocazie cu care a fost identificat, aruncat în fântâna din curtea locuinţei, un cuţit cu lungimea lamei de 19 cm şi lăţimea de 2,5 cm, obiect metalic care nu prezintă urme de degradare rezultate din contactul cu apa şi care putea fi folosit la comiterea faptei, având corespondent cu plaga tăiată înţepată identificată pe corpul victimei.

Victima şi inculpatul au rămas un timp îndelungat, în noaptea de 25 spre 26.10.2024, între orele 21.10 şi orele 01.18, la locuinţa inculpatului. În cauză Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi de la Tribunalul Gorj a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni, urmând a fi dispuse măsuri legale în cauză”, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Politica