luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Patru răniți, în accident, în Gorj

Patru oameni au fost răniți într-un accident rutier produs, sâmbătă seara, într-un accident rutier produs pe un drum din județul Gorj. Accidentul s-a produs între două autoutilitare.

„Polițiștii gorjeni au fost sesizați prin apel 112, de un participant la trafic, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN-67 Bălănești. Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din localitatea Zimbreasca, județul Teleorman, în timp ce conducea o autoutilitară din direcția orașului Târgu Jiu către Târgu Cărbunești, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, circulând pe acesta și intrând în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat, de 40 de ani, din Bălănești, care circula regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 68 de ani și a altor 3 pasageri din ambele autovehicule implicate în accident, cu toții fiind transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorii auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Gorj.

Polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica