luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

FCU Craiova rămâne cu banca tehnică goală: „Nu vrem antrenor-șef, care să ne conducă. Noi vrem să îl conducem pe el”

Adrian Mititelu a oprit negocierile cu Ovidiu Burcă, după ce antrenorul dinamovist nu a fost de acord cu toate condițiile impuse de șefii clubului din Bănie, care vor să dicteze ceea ce se întâmplă la echipă, nu să fie conduși de un tehnician.

Am avut niște discuții. El are niște solicitări care nu corespund politicii mele. Asta este. În rest, nu am nicio treabă cu Ovidiu, suntem în relații bune. El și-a dorit să antreneze la FCU, noi am agreat de a lucra cu el și în momentul în care am început să schimbăm solicitările părților… Eu am trimis o propunere de contract, el mi-a trimis solicitări suplimentare pe care nu le agreăm. Și aici s-a blocat chestia.

Am nume pe listă. Discutăm cu mai multe persoane. Mi-am dat seama că nu mai putem să facem nimic acum până luni, pentru că avem meciul în două zile. Suntem în faza de cercetare-documentare. Noi nu vrem antrenor-șef la noi, care să ne conducă. Noi vrem să îl conducem pe el. Și nu mă refer la Burcă, că am discutat cu mai mulți”, a spus Adrian Mititelu, potrivit iamsport.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ovidiu Burcă spune că el își dorea să pria FCU Craiova, dar nu a reușit să ajungă la un numitor comun cu Adrian Mititelu, pentru că, negocierile au ajuns într-un punct delicat, în care niciuna dintre părți nu a cedat.

Am avut niște discuții cu dânșii, nu am ajuns însă la niciun numitor comun. Le mulțumesc că s-au gândit la mine, dar momentan nu s-a ajuns la niciun numitor comun. S-au sistat negocierile, am ajuns într-un punct în care nu ne-am înțeles. Nu știu dacă o să mai reluăm discuțiile, probabil mai negociază și cu alți antrenori”, a precizat Ovidiu Burcă, conform sursei citate.

Politica