luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Tată și fiu arestați pentru trafic de droguri. Vindeau canabis minorilor

Doi bărbați în vârstă de 24 și 64, tată și fiu, au fost arestați de procurorii olteni, vineri, pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată. Cei doi au procurat, deținut și vândut, pentru un an, canabis către consumatori, inclusiv minori, cu 50 de lei gramul.

Procurorii au făcut percheziții la casa acestora din Olt unde au găsit canabis și semințe de canabis în ghivece și borcane. Acesta au fost indisponibilizate pentru cercetări.

„Polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt cercetează două persoane, membri ai aceleași familii, tată și fiu, în vârstă de 24 și 64 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Investigațiile au relevat că, în perioada octombrie 2023 – octombrie 2024, aceștia ar fi procurat, deținut și comercializat, în mod repetat, canabis (drog de risc), către consumatori, inclusiv minori, din județul Olt, cu prețul de 50 de lei pentru o doză.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 24 octombrie a.c., în urma percheziției efectuate la domiciliul acestora, au fost identificate și ridicate cantități de canabis, depozitate în diverse recipiente, semințe de canabis, două plante de canabis (în ghiveci), 92 de doze canabis pregătite pentru comercializare, precum și alte mijloace de probă”, potrivit procurorilor olteni.

Instanța a decis, vineri, arestarea celor doi pentru 30 de zile ca măsură preventivă.

Politica