luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Giovanni Costantino așteaptă încă o șansă de la Mititelu: „Poate mă voi întoarce”

Giovanni Costantino este cel de-al doilea antrenor care pare să fie dispus să revină la FCU Craiova, după ce oltenii au rămas fără principal, în urma demiterii lui Marius Croitoru. Adrian Mititelu a demarat negocierile cu Ovidiu Burcă, dar sunt șanse mici ca tehnicianul dinamovist să accepte condițiile impuse de șefii de la FCU.

Astfel, după ce Eugen Trică a spus că e gata să revină pe banca alb-albaștrilor, un alt fost antrenor de la FCU Craiova, Giovanni Costantino, a declarat că se gândește ca, în viitor, să aibă șansa să revină în România, să antreneze o echipă. Italianul s-a simțit apreciat de fanii olteni.

E o țară subestimată din punctul de vedere al turismului, dar este o țară foarte frumoasă. Sigur că am petrecut mai mult timp în Craiova și am fost mai mult acolo, dar aici, în București, «mamma mia!»… Atmosfera de oraș mare, Parlamentul. Traficul haotic? E ceva normal într-un oraș mare. Dar Parlamentul, povestea de aici, povestea pe care țara o are… E ceva ce România trebuie să păstreze, în opinia mea. Și să fiți mândri de asta, de identitatea imensă pe care țara o are.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poate că în viitor voi avea șansa să mă întorc în România și să antrenez, știu că am aprecierea fanilor, a oamenilor, iar asta este foarte frumos pentru mine. Oriunde ar fi să lucrez, sentimentul pe care-l am față de România nu se va schimba în viitor, cu siguranță. Mâncarea de aici? Sunt foarte clasic, sunt tot cu mâncarea italiană (râde). Am încercat sarmale, cașcaval pane, mici, sunt foarte buni! Nu am vizitat foarte mult fiindcă lucram, dar mi-a plăcut Craiova, am fost surprins de Constanța când am jucat acolo. Cluj… Am fost acolo și când s-a jucat Europeanul U21. Frumos oraș! Sibiu, la fel”, a povestit Giovanni Costantino, conform gsp.ro.

Politica