luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu Jr. anunță numele antrenorului cu care FCU Craiova negociază: „Are valoare. A promovat deja o echipă”

FCU Craiova a rămas fără antrenor, după despărțirea de Marius Croitoru. Adrian Mititelu încearcă să găsească o soluție clară pentru banca tehnică a alb-albaștrilor până în weekend, când trupa din Bănie va juca o nouă etapă în Liga 2, cu speranța de a începe să adune puncte utile pentru promovare.

Fiul patronului de la FCU Craiova, Adrian Mititelu Jr., spune că șefii clubului au început deja negocierile cu un tehnician. Este vorba despre Ovidiu Burcă, pe care îl recomandă faptul că a mai obținut o promovare, pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Da, negociem cu Ovidiu Burcă, ni-l dorim foarte mult antrenor la FC U Craiova. Vedem cum se vor încheia negocierile. E un antrenor pe care ni-l dorim foarte mult. Are valoare. A promovat deja o echipă, pe Dinamo. Are deja experiență în promovări, ne poate ajuta foarte mult”, a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru FANATIK.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ovidiu Burcă nu a mai antrenat de aproape un an, mai exact din noiembrie 2023, când tehnicianul și Dinamo alegeau să se despartă în mod amiabil. Fostul fotbalist s-a aflat pe banca „câinilor roșii” preț de un an și patru luni. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani și-a trecut în CV o promovare miraculoasă cu Dinamo, în sezonul 2022/2023. Înainte să fie numit la Dinamo, Ovidiu Burcă a reușit să o promoveze pe CSM Slatina în liga a doua.

Politica