luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Ziua Armatei României, sărbătorită în Târgu-Jiu

Ziua Armatei Române este o sărbătoare importantă pentru țară, dedicată celor care au servit și servesc în armată. Pe 25 octombrie, cetățenii din întreaga țară se adună pentru a omagia curajul și devotamentul militarilor români. La Târgu Jiu, manifestările vor avea loc în Piața Prefecturii, unde autorități, militari și comunitatea locală vor celebra împreună această zi specială.

Aceasta va fi sărbătorită vineri, 25 octombrie, începând cu ora 10.00, în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu. Evenimentul va aduce împreună autorități locale, militari și cetățeni pentru a onora sacrificiile și contribuția Armatei Române la apărarea națiunii, conform Gorjeanul.

Programul manifestărilor va include intonarea imnului național, un moment de rugă și închinare pentru armată și poporul român, precum și alocuțiuni susținute de oficialități. Printre vorbitorii invitați se numără lt. col. Marius Paviliu, comandantul Garnizoanei Târgu Jiu, Virgil Drăgușin, prefectul județului Gorj, Marcel-Laurențiu Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, și Gheorghe Nichifor, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj. De asemenea, vor avea loc depuneri de coroane în cinstea eroilor naționali, urmate de defilarea Gărzii de Onoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica