luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Urmările descinderilor din Mehedinți. Doi minori, la audieri

Doi minori au fost duși la audieri de polițiștii mehedințeni, în urma unor percheziții făcute în județ, în cadrul acțiunii „Jupiter” a Poliției Române. Aceasta, într-un dosar în care se fac cercetări pentru mai multe infracțiuni, între care tâlhărie, delapidare, dar și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Una dintre percheziții a avut loc la cassa unui bărbat de 27 ani, din Tâmna, de unde oamenii legii au ridicat două arme supuse autorizării și 284 de cartușe cu gaz, calibrul 9 mm.

Alte percheziții s-au făcut în Severin și Hinova.
„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară și alte 4 mandate de aducere, în municipiul Drobeta-Turnu Severin și localitatea Hinova, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. La activitățile desfășurate au fost identificate arme albe și articole de îmbrăcăminte care ar fi fost folosite la comiterea de infracțiuni. Doi minori, de 15, respectiv 17 ani, au fost conduși la audieri”, potrivit Poliției Mehedinți.

De asemenea, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 3 percheziții domiciliare, în municipiul Drobeta-Turnu Severin și județul Cluj, la persoane bănuite de infracțiuni economice.
„Au fost descoperite și ridicate documente contabile și alte mijloace materiale de probă, fiind luate măsuri asigurătorii prin aplicarea sechestrului asigurător asupra două imobile, în vederea recuperării sumei de 120.000 de lei”, mai arată Poliția Mehedinți.
Doi bărbați au fost duși la audieri.
„În cadrul operațiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, în această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Biroului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Mehedinți au pus în executare 8 mandate de percheziție domiciliară și 7 de mandate de aducere, pentru tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale”, au mai menționat polițiștii mehedințeni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica