luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Marcel Romanescu a depus jurământul

Marcel Romanescu a depus jurământul de credință, după ce a preluat oficial cel de-al treilea mandat de primar al municipiului Târgu Jiu. Învestirea în funcție a avut loc miercuri, 23 octombrie, după constituirea noului Consiliu Local.

„Am depus astăzi jurământul pentru cel de-al treilea mandat de primar al municipiului Târgu Jiu. Vă sunt recunoscător dumneavoastră, cetățenilor, pentru încrederea acordată și pentru colaborarea pe care o avem de mai bine de 7 ani!

Continuăm proiectele de modernizare a orașului, alături de un nou Consiliu Local și este momentul să lăsăm în urmă campania electorală și să ne concentrăm pe problemele municipiului. Este momentul sa fim o echipă a cărei menire este protejarea intereselor comunității. Felicit noii consilieri locali și le doresc succes în activitate! Totodată, le mulțumesc consilierilor care astăzi și-au încheiat mandatul, pentru colaborare și pentru eforturile depuse în interesul cetățeanului!”, a transmis Romanescu. Noul CL Târgu Jiu este format din reprezentanți ai PSD, PNL, AUR și Partidul Verde.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica