luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu a anunțat când instalează un nou antrenor la FCU Craiova

Marius Croitoru a plecat de la FCU Craiova, după ce șefii clubului și antrenorul au ajuns la concluzia că este nevoie de o schimbare serioasă la echipă. Aceștia și-au strâns mâinile și s-au despărțit amiabil, după ce tehnicianul deja se pregătea să obțină o victorie în etapa viitoare, fără să lase de înțeles, nici măcar o clipă, că ar putea fi îndepărtat.

Adrian Mititelu spune că nu s-a certat cu Marius Croitoru și regretă plecarea antrenorului. Totuși, finanțatorul clubului subliniază faptul că FCU e departe de obiectivul pe care îl avea în startul sezonului.

„Nu s-a întâmplat nimic. A fost o despărțire amiabilă. Nu o spun din complezență. M-am despărțit cu regret de Marius, dar ambii am ajuns la concluzia că trebuie să facem o schimbare la echipă. Trebuie un restart la echipă pentru că lucrurile nu merg bine. Suntem departe de ceea ne-am propus când am început această colaborare. Am ajuns la concluzia că trebuie o schimbare. Chiar el a avut inițiativa”, a declarat Adrian Mititelu pentru GSP.

Policlinica Buna Vestire Craiova

FCU Craiova are nevoie de un tehnician nou. Adrian Mititelu spune că încearcă să instaleze un antrenor ideal, până la meciul următor. Acesta negociază cu mai mulți sau, cel puțin, are mai mulți antrenori pe listă. Până când unul dintre cei aleși va accepta propunerile oltenilor, alb-albaștrii vor fi pregătiți de Vali David.

Sunt mai multe discuții, dar e prematur să spun ceva. Sper să găsesc o soluție cât mai repede pentru că e o situație dificilă. Trebuie să fim foarte atenți, pentru că Liga 2 e una specială. Trebuie un antrenor potrivit pentru această competiție. Am discuții, dar e prematur. Sper ca în una sau două zile să rezolv. Dacă nu, amânăm pentru săptămâna viitoare, iar Vali David va asigura interimatul. Dar eu sper să avem un nou antrenor chiar la următorul meci, cu Csikszereda (n.r.- duminică, 27 octombrie). Îmi doresc să rezolv cât mai repede, până cel târziu joi”, a mai spus patronul formației din Bănie.

Politica