luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

A murit Michael Newman, starul serialului Baywatch

Actorul Michael Newman, renumit pentru rolul său din serialul iconic „Baywatch”, a decedat la 68 de ani. Newman a fost unic în distribuția „Baywatch”, având experiență reală ca salvamar, scrie libertatea.ro care citează Daily Mail.

Newman a murit din cauza complicațiilor legate de boala Parkinson, potrivit PageSix. El a fost diagnosticat pentru prima dată cu această boală paralizantă în 2006, la vârsta de 50 de ani.

Newman, singurul actor din Baywatch care a lucrat ca salvamar în viața reală

Născut în 1957 în California, Newman a devenit celebru pentru interpretarea salvamarului Newmie în serialul Baywatch, difuzat între 1989 și 2001.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Newman a jucat în 150 de episoade ale serialului care a avut 11 sezoane, care a urmărit viața de zi cu zi a unui grup de salvamari dedicați din Malibu.

El a fost singurul membru al distribuției serialului care a fost un salvamar instruit în viața reală.

De asemenea, Newman a lucrat ca pompier cu normă întreagă în perioada în care filma serialul.

Lupta sa cu Parkinson a fost abordată și în documentarul recent „Baywatch: Moment in the Sun”.

„Această boală terminală mi-a oferit mult timp de gândire, pe care poate nu mi l-am dorit, dar mi-a adus și înțelepciune”, a declarat Newman pentru People în luna august.

„Corpul meu s-a schimbat atât de încet încât abia dacă observ, dar îmi amintesc constant că boala Parkinson a devenit acum centrul vieții mele”, a adăugat el. Newman a mai spus: „Prețuiesc zilele în care am ocazia să fiu pe acest pământ cu familia și prietenii. Iau viața în serios”.

Newman a apărut și în câteva episoade din 1996 ale serialului spinoff „Baywatch Nights”.

Cariera în actorie a lui Newman

Serialul-fenomen care l-a făcut celebru pe Newman, „Baywatch” a fost difuzat din 1989 până în 2001 și a avut multe spin-off-uri și un film cu Priyanka Chopra.

În plus, Newman a avut o apariție în filmul „Enemy Action” din 1999, alături de C. Thomas Howell și Louis Mandylor, un thriller despre doi ofițeri ai Forțelor Aeriene care urmăresc o bombă inteligentă furată.



Politica