sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru, criticat după ultimul rezultat obținut de CSU: „Craiova a fost foarte slabă”

Mihai Rotaru e criticat pentru achizițiile pe care le-a făcut în ultima perioadă, la CSU Craiova. Echipa din Bănie nu produce rezultatele pe care șefii clubului le așteptau, iar Daniel Stanciu consideră că finanțatorul alb-albaștrilor a dat greș, din nou, când a făcut strategia de transferuri.

De remarcat prestația Botoșaniului, dar Craiova slabă, foarte slabă. Botoșani și-a făcut jocul, periculoasă pe contraatac, a avut șanse. Craiova tot caută, de vreo câțiva ani. E preocupat (n.r.-Costel Gâlcă), dar jocul lasă de dorit. Nici lotul nu-l ajută.

Jucătorii sunt aduși de conducere. A fost adus cel din imagine, Lukic, prezentat ca unul dintre cei mai buni atacanți din România. Modest rău, foarte modest. Încă o dată scouting-ul lui Rotaru dă greș, ca de obicei. Dacă facem o socoteală în ultimii ani câți jucători a transferat Craiova pe bani…”, a declarat Daniel Stanciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Silviu Lung Jr., Sierra, Paradela, Mora, Oshima, Lopez, Cicâldău și Lukic sunt fotbaliștii aduși de Mihai Rotaru la CSU Craiova, în ultimele luni. Totodată, patronul alb-albaștrilor i-a prelungit înțelegerea lui Alex Mitriță. La capitolul plecări, oltenii au înregistrat doar trei: Jovan Markovic și George Cîmpanu au fost împrumutați, în timp ce Lazar a fost cedat definitiv la o altă formație.

Politica