luni, octombrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Femeie lovită de TIR, în stare gravă la spital

UPDATE: „La data de 22 octombrie 2024, polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Turceni au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de un participant la traficul ruier cu privire la faptul că pe D.N. 66 – localitatea Sărdănești, s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 49 de ani, din Baia de Fier, în timp ce ar fi condus un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă pe DN 66 – Sărdănești, din direcția localității Filiași către Târgu Jiu, ar fi pătruns pe contrasens, părăsind partea carosabilă, unde ar fi acroșat o femeie, în vârstă de 57 de ani, din comuna Plopșoru, sat Sărdănești, ce se afla pe acostament, ulterior intrând în gardul de beton al unei locuințe.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii, aceasta fiind transportată la Spitalul de Urgenţă Turceni, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, spune IPJ Gorj.

O femeie din comuna Plopșoru, Gorj, este în stare gravă, după ce a fost lovită de un TIR. Autoutilitara a intrat, după, în gardul unei case. Din primele inofrmații, femeia are picioarele rupte, iar șoferul TIR-ului are câteva leziuni usoare. Oamenii legii sunt la fața locului. Traficul se desfășoară pe o singură bandă.

„Accident rutier pe DN 66 Plopșoru. Un TIR a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în gardul unei case. A fost acroșat un pieton (femeie). Traficul se desfășoară pe o singură bandă”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Revenim!

Politica