luni, octombrie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Droguri trimise prin curier. Un bărbat a fost arestat

Un bărbat a fost arestat pentru că a introdus droguri în țară prin colete aduse din Olanda. Polițiștii mehedințeni au prins un bărbat în vârstă de 38 de ani când ridica un colet de la o firmă de curierat din Pitești. În pachet erau ascunse mai multe substanțe psihoactive, cu ar fi canabis și ortomefedronă, drog sintetic. Întâmplarea a avut loc sâmbătă.

Substanțele erau ascunse în carcasa unei boxe audio. La casa bărbatului dintr-o comună din Pitești, oamenii legii au găsit mai multe droguri care urmau să fie vândute consumatorilor.

„Astfel, la data de 19 octombrie 2024, persoana cercetată a fost prinsă în flagrant delict, în municipiul Pitești, în timp ce ridica un pachet, introdus în țară din Olanda, prin intermediul unei firme de coletărie, în care se aflau, ascunse în carcasa unei boxe audio, peste 250 de grame de substanță psihoactivă 2MMC, destinate comercializării.

Ulterior, în urma percheziției efectuate la data de 19 octombrie a.c., în comuna Mărăcineni, județul Argeș, la locuința persoanei cercetate, au fost descoperite și ridicate aproximativ 70 de grame de canabis, 30 de grame rezină de canabis (ambele droguri de risc) și 20 de grame de substanţă psihoactivă ADB-4en-PINACA, obiecte purtând urme de substanță, cântare electronice, precum și alte mijloace de probă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 20 octombrie a.c., procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinţi au dispus reținerea persoanei, cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”, potrivit Poliției Mehedinți.

Bărbatul este acum arestat pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Politica