duminică, octombrie 20, 2024

Ultima ora

Sport

Vedetele de la CSU Craiova s-au făcut de râs, în fața propriilor suporteri

CSU Craiova s-a încurcat, din nou, în fața unei echipe mult mai slab cotate. Trup din Bănie a făcut doar un egal, scor 0-0, cu FC Botoșani, ultima clasată din SuperLiga României. Nu doar scorul a fost problema, pentru olteni. Aceștia au pus în practică și un joc mai puțin bun, taxat dur se suporteri, care au huiduit mulți fotbaliști, în timpul meciului. Ștefan Baiaram a ieșit destul de supărat din teren, pe fundal de fluierături.

Lucrurile nu par să se îndrepte într-o direcție pozitivă, nici în clasament, unde clujenii de la „U” au căpătat acum un avans de 5 puncte și nici în relația dintre jucătorii de la CSU și suporteri. Fanii alb-albaștrilor au fost certați chiar de Nicușor Bancu, după ce au mai huiduit la un meci. De această dată, spectatorii s-au auzit și mai bine, pentru că Peluza Nord nu a fost la meci sau, cel puțin, nu s-a manifestat.

CSU Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Badelj, Bancu – Oshima, Screciu – Baiaram, Mora, Mitriță – Lukic. Rezerve: S. Lung, Ndong, Iago, Căpățînă, Maldonaldo, Sierra, Cicâldău, Houri, Bană, D. Barbu, A. Ivan, Ninaci. Absent: Anzor Mekvabishvili (accidentat). Antrenor: Costel Gâlcă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

FC Botoșani: Anestis – Ad. Friday, G. Miron, R. Sadiku, Pavlovic – Fr. Junior, Ed. Florescu, Petro – Ongenda, Chică Roșă, Bodișteanu. Rezerve: E. Pap, Matricardi, Șeroni, Țigănașu. E. David, A. Salomon, Mouaddib, Pănoiu, Mitrov, L. Fulop, E. Lopez, Kaprof. Absent: Aldair (suspendat). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Politica