joi, octombrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Ciocoliva, noul trend de pe internet

Virala ciocolată Dubai a devenit istorie! Ciocoliva este ciocolata umplută cu colivă și este noul trend de pe internet. Cei doi inventatori ai desertului, Florin și Dani, fac dulcele în restaurantul lor din Glasgow, Scoția. Tot ei au spus că a apărut din dorința de a detrona trendul apărut în Dubai.

Când au rămas fără cataif și fără pasta de fistic, au început să facă ciocolata cu arpacaș, nucă și bomboane. Imediat după ce au anunțat noul desert românesc, vânzările au explodat. Florin și Dani spun că nu toți scoțienii înțeleg conceptul de ciocolată umplută cu colivă, însă după ce au gustat-o, au devenit clienți fideli.

„A venit trendul cu Dubai Chocolate, am încercat-o și noi, am făcut-o, dar s-a terminat fisticul și nu am mai avut cu ce să o umplem. Și Dani zice: Hai să o umplem cu colivă, că avem colivă, avem de toate, și am zis să o umplem. Ne dă mesaje o grămadă de lume, mai ales acum că a ajuns mai viral decât te așteptai, și te întreabă: dar ce este acolo? Iar când le explicăm, în Scoția, aici, este un breakfast popular, este porridge, un fel de năut cu lapte, cu apă, depinde cum îl faci, și este asemănător”, au explicat cei doi inventatori ai Ciocolivei pentru DIGI24.ro.

Florin și Dani și-ar dori, la un moment dat, ca Ciocoliva să ajungă în magazinele din România, mai ales că au primit feedback pozitiv din partea românilor stabiliți în Scoția care au gustat noua ciocolată. Cei doi au postat imaginile cu „desertul românesc” pe o rețea de socializare și au devenit virali.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Noi, coliva o băgăm în ciocolată. Imposibil! Iubești ciocolata, iubești coliva… Din prima zi a fost nebunie, dar nu am știut că va exploda așa. Noi am postat video și a început lumea să vină. Deci facem cam 6, 8, 10 kg… Între 6 și 10 kg în 12 ore”, au mai explicat cei doi.

Ciocolata Dubai a devenit desertul anului 2024 după ce imagini cu desertul au venit din Emiratele Arabe Unite și au fost postate pe o rețea de socializare.

sursa foto-video: TikTok/Transylvania_Shop

Politica