joi, octombrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Spulberați de o mașină, pe trecerea de pietoni din Craiova

Update: ,,În seara zilei de 17 octombrie a.c., ora 19.16, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul 1 Mai, intersecție cu strada Adrian Păunescu, din municipiul Craiova.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1 Mai, la intersecție cu strada Adrian Păunescu, ar fi surprins și accidentat o femeie de 68 de ani și un bărbat de 72 de ani, ambii din municipiul Craiova, ce se angajaseră în traversarea drumului pe trecerea de pietoni.

În urma evenimentului, bărbatul de 72 de ani și femeia de 68 de ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, conform IPJ Dolj.

O femeie si un barbat au fost spulberati de o masina, marca BMW, de pe trecerea de pietoni, din cartierul 1 Mai, din Craiova, conform martorilor. Din imagini se observa cum cele doua persoane se afla intr-o stare foarte grava. Revenim cu detalii!!

Politica