joi, octombrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

A tăiat roțile de la 10 autospeciale de poliție

O femeie a sărit gardul de la IPJ Gorj și a făcut ravagii

A fost alerta azi-noapte, în Gorj, după ce o femeie a făcut ravagii la 10 mași de poliție. Polițiștii din cadrul IPJ Gorj au identificat o femeie de 44 de ani, din Târgu Jiu, care este bănuită de faptul că seara trecută, la ora 21:53 ar fi sărit gardul de la IPJ Gorj și ar fi tăiat pneurile a 10 autospeciale. Nu s-a oprit aici! A furat și 8 plăcuțe cu numerele de înmatriculare.

,,În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.
Femeia este cunoscută cu afecțiuni psihice, respectiv schizofrenie și tulburare bipolară afectivă.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în anul 2022 și 2023 persoana a fost cercetată pentru infracțiuni similare, atât în municipiul Târgu Jiu, cât și în comuna Bâlteni, însă, ulterior, părțile vătămate și-au retras plângerile, ca urmare a luării la cunoștință privind starea de sănătate a femeii.
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii incidentului și pentru luarea tuturor măsurilor legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La nivelul IPJ Gorj sunt efectuate verificări interne pentru stabilirea împrejurărilor în care polițiști desemanți cu supravegherea spațiului interior, prin acțiunile lor (sau prin lipsa lor de acțiune) nu au sesizat pătrunderea, fără drept, a unei persoane neautorizate, în interiorul instituției”, potrivit IPJ Gorj.

Politica