miercuri, octombrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

PSD Mehedinți a depus candidaturile pentru Parlament

Organizația PSD Mehedinți a depus, dosarele de candidatură pentru Senat și Camera Deputaților. Candidații sunt „oameni de încredere, cu experiență”, afirmă președintele organizației, Aladin Georgescu.

Candidații au fost însoțiți, la Biroul Electoral Județean, de Aladin Georgescu, președinte PSD Mehedinți și al Consiliului Județean, primari, consilieri județeni și municipali.

„Echipa Partidului Social Democrat pentru funcțiile de senator și deputat este formată din oameni de încredere, cu experiență, care au dus în mod constant interesele Mehedințiului la nivel national și s-au întors cu măsuri concrete și soluții pentru investiții. Lor li se alătură oameni dedicați, care vin cu expertiza lor din diverse domenii importante pentru județul nostru: educația, agricultura, atragerea de fonduri europene, administrația publică și asistența socială. Am convingerea că așa cum la alegerile locale din data de 9 iunie, mehedințenii au acordat un vot important echipei PSD, la fel o vor face și la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie și 8 decembrie și la alegerile parlamentare din 1 decembrie.Împreună cu președintele Marcel Ciolacu, PSD va pune pe primul plan interesele românilor la nivel national și international. PSD este singurul partid care a venit cu soluții pentru creșterea veniturilor tuturor românilor, o dezvoltare durabilă și un nivel de trai ridicat pentru toți”, a declarat Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lista candidaților PSD Mehedinți pentru Parlamentul României:

SENAT

1. Liviu MAZILU – inginer constructor, senator

2. Oana BUZATU – jurnalist

3. Bianca DIMA – licențiată în științe administrative

4. Claudiu CENUȘE – inginer

CAMERA DEPUTAȚILOR

1. Alin CHIRILĂ – jurist, deputat

2. Alin TOMOESCU – profesor 3. Dorel STĂICUȚ – inginer piscicol

4. Andrada TURBAT – inginer mediu

5. Alisa ALSTANI – economist

6. Dragoș BARBU – jurist

Politica