miercuri, octombrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

PSD-iștii olteni s-au înscris la parlamentare

Social-democrații olteni și-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare. La Senat, lista este deschisă de secretarul general al partidului, Paul Stănescu, fiind urmat de Siminica Mirea, Emil Albotă și Răzvan Bățăgui.

Pentru Camera Deputaților candidează, în ordinea de pe listă: Marius Iancu, Florin Barbu, Bogdan Mihuţi, Liviu Voiculescu, Ionuț Ivan, Florin Ciocan, Mariana Leancă şi Alexandru Berechet.

La depunerea candidaturilor, președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a spus că organizația urmărește să ia cât mai multe voturi la alegerile din 1 decembrie, însă s-a ferit să ofere cifre.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ca de fiecare dată, depunerea candidaturilor este un moment tratat cu maximă responsabilitate cetăţenească şi de reafirmare, în acelaşi timp, a angajamentului nostru de echipă faţă a duce județul Olt, pe aceşti patru ani care urmează, la nivelul următor de dezvoltare. Suntem o echipă, așa cum vedeţi, unită, puternică, responsabilă, cu experienţă administrativă, dar şi cu determinarea necesară de a reprezenta județul Olt cât mai bine la Bucureşti. Ne reafirmăm principiul cu care am plecat de fiecare dată şi pe care nu-l vom abandona niciodată, acela de a face un parteneriat cu cetăţenii județului Olt, cu primarii localităților din județul Olt, cu Guvernul României şi cu instituțiile guvernamentale, parteneriat care va trebui să răspundă cât mai bine așteptărilor cetăţenilor şi nevoilor lor. Nu suntem croiţi pe scandal pentru că viziunea noastră politică pleacă de la responsabilitate socială şi administrativă. Vorbim concret pe proiecte pe care vrem să le facem, pe promisiuni onorate şi pe planuri de viitor reale. Cetăţenilor din județul Olt le transmitem că suntem alături de ei, în fiecare zi, nu doar o dată la patru ani, ca alţii, avem nevoie de fiecare vot pentru că avem nevoie să trimitem cât mai mulţi oameni la Bucureşti pentru a forma o echipă puternică, pentru a putea influenţa deciziile politice şi administrative, la nivel naţional, astfel încât să aducem în județul olt cât mai multe investiţii. Împreună suntem o echipă, echipa care contează”, a mai spus, conform gazetanouă.ro, preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu.

sursa foto: Gazeta Noua

Politica