miercuri, octombrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Nicolae Stanciu vrea să ducă România la Campionatul Mondial: „Vă arătăm că știm să luptam și să suferim”

Nicolae Stanciu știe cât de important este pentru România să ajungă la Campionatul Mondial, după o pauză de aproape trei decenii. Căpitanul tricolorilor spune că în meciul cu Lituania, el și colegii lui au demonstrat că știu să lupte, dar și să sufere pe teren, pentru o victorie. Mijlocașul vrea să încheie gruia din Liga Națiunilor cu maxim de puncte, realizarea care i-ar propulsa pe români către un baraj pentru Campionatul Mondial.

Nu vreau să comentez, a fost o situație, nu știu cum să-i zic, neplăcută. La un moment dat ne-am oprit. Nu știu dacă așa au decis organizatorii din Lituania. Nu e problemă, e frumos imnul nostru, putem să-l ascultăm mai mult.  E ok, avem patru victorii din patru. E ce ne dorim, vrem să încheiem grupa cu maximum de puncte, mai sunt două meciuri și sperăm la șase din șase. Știam că va fi un meci asemănător cu cel din Ghencea, pentru că suprafețele de joc au fost cam la fel.

E greu când joci cu o echipă care e mai puternică fizic, care joacă mingi lungi, mai puțin fotbal. Dar e bine că putem să câștigăm și astfel de meciuri, că vă arătăm și vouă că știm să luptam și să suferim. Cum a zis și Mister, ne facem datoria să câștigăm aceste meciuri pentru că suntem în Liga C și nu cred că ne este locul aici”, a declarat Stanciu. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rezultatele din grupa României, în Liga Națiunilor, Grupa C2

  • Marți, 15 octombrie: Lituania – ROMÂNIA 1-2, Kosovo – Cipru 3-0
  • Vineri, 6 septembrie: Lituania – Cipru 0-1, Kosovo – ROMÂNIA 0-3
  • Luni, 9 septembrie: Cipru – Kosovo 0-4, ROMÂNIA – Lituania 3-1
  • Sâmbătă, 12 octombrie: Lituania – Kosovo 1-2, Cipru – ROMÂNIA 0-3

Politica