miercuri, octombrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Centrele DGASPC Vâlcea, în reabilitare

Complexul de servicii comunitare din Râmnicu Vâlcea a fost modernizat recent cu fonduri europene. De asemenea, la un alt centru social se desfășoară lucrări de reabilitare a parterului clădirii.

Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, a efectuat o vizită de lucru la cele două centre.

„La Complexul de servicii comunitare din Râmnicu Vâlcea, anual, vin aici, pentru recuperare, peste 200 de copii cu probleme speciale din județul Vâlcea. Am vrut să văd cum sunt îngrijiți copiii, dar și de ce mai este nevoie pentru ca ei să beneficieze de cele mai bune condiții.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În imediata apropiere, avem un alt centru de asistență socială, unde sunt în plină desfășurare lucrări de reabilitare a parterului clădirii.

Până la sfârșitul anului, locația va fi una modernă și pregătită să ofere servicii de recuperare neuromotorie pentru persoane adulte. În final, centrul va fi și dotat cu echipamente medicale, aparate fitness, gimnastică și mobilier medical.

De altfel, avem contracte importante în curs de execuție, pentru modernizarea tuturor clădirilor aflate în coordonarea DGASPC din județul Vâlcea.

Îmi doresc ca beneficiarii să aibă condiții bune în centrele noastre și, tocmai de aceea, investim în modernizarea și dotarea acestora”, a precizat președintele CJ Vâlcea.

Politica