marți, octombrie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Spitalul Slatina atrage pacienți din județele vecine pentru proceduri complexe de protezare de șold

Endoprotezarea de șold, a devenit o intervenție de rutină la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Procedura redă mobilitatea pacienților datorită echipamentelor moderne și echipei medicale, potrivit reporter 24.

În ultimii ani, fondurile pentru Programul Național de Ortopedie au fost dublate, permițând spitalului să ofere proceduri avansate care anterior erau realizate doar în centre universitare, atrăgând pacienți din județele vecine.

„Endoprotezarea de șold, de la vis la intervenție chirurgicală de rutină. Împreună, facem pași spre o viață fără durere! În fiecare zi, la Secția de Ortopedie și Traumatologie, schimbăm vieți prin intervenții complexe de protezare articulară.

Aceste proceduri, considerate un vis în urmă cu 7 ani, au devenit acum o rutină, iar pacienții noștri redescoperă bucuria mișcării și confortul unei vieți fără durere. De-a lungul ultimilor ani, Spitalul nostru a reușit să dubleze fondurile alocate Programului Național de Ortopedie – Endoprotezare pentru adulți, pentru a răspunde nevoilor tot mai mari ale pacienților.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu echipamente moderne și echipe medicale dedicate, putem oferi acum intervenții chirurgicale ce erau realizabile doar în marile centre universitare. Mai mult, pacienți din județele vecine ne aleg pentru intervenții complexe, inclusiv pentru revizii protetice.

Echipa noastră este aici pentru voi, pregătită să vă sprijine în fiecare pas al călătoriei către o viață fără durere. Alegeți să vă operați aproape de casă, cu oameni dedicați care înțeleg și răspund nevoilor voastre. Suntem aici pentru voi, unde sănătatea și binele vostru sunt prioritățile noastre”, transmite SJU Slatina, într-un comunicat de presă.

Politica