luni, octombrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Facultatea de Mecanică a Universității din Craiova: Conferința CARE & ICOME 2024

Facultatea de Mecanică a Universității din Craiova organizează, în perioada 16-18 octombrie 2024, „The Joint International Conference of the 3rd International Conference on Advanced Research in Engineering, CARE 2024, and the 7th International Conference on Mechanical Engineering, ICOME 2024”.

Deschiderea oficială a manifestării științifice va avea loc joi, 17 octombrie 2024, ora 10:00, în aula „Mihai I al României” (clădirea centrală, str. A. I. Cuza, nr. 13).

După deschidere, vor fi organizate patru prezentări în plenul conferinței susținute de experți din țară și străinătate. Rezultatele științifice vor fi explicate de participanți în cele cinci secțiuni ale conferinței: Autovehicule, Biomecanică, Inginerie civilă, Inginerie industrială și Inginerie mecanică. La eveniment, sunt așteptați aproximativ 150 de autori din centrele universitare din România, precum și din universități din Statele Unite, Serbia, Slovacia, Bulgaria, Franta sau Maroc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Obiectivul principal al conferinței este să ofere un cadru pentru prezentarea celor mai recente rezultate ale cercetării și inovării în inginerie, să încurajeze schimbul de cunoștințe și expertiză între cercetători și să promoveze colaborările academice. Conferința urmărește, de asemenea, să răspundă provocărilor actuale în cercetarea doctorală și să contribuie la identificarea de noi direcții în domeniul ingineriei.

Cele mai bune articole vor fi selectate de comitetul științific și recomandate pentru publicare în revista Acta Technica Napocensis, indexată Web of Science sau într-un volum indexat în baze de date internaționale, ce va fi publicat la editura Trans Tech Publications, Elveția.

Politica