duminică, octombrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Mugur Mihăescu la Craiova din partea AUR Olt: „M-am întors la maternitate”

Actorul Mugur Mihăescu a prezentat aseară „trupa” cu care va merge la alegerile parlamentare din partea AUR, filiala Olt. Acesta a urcat pe scenă și a ținut un discurs aprins despre alegerile care urmează. El a ironizat câteva show-uri din emisiunea care l-a consacrat „Vacanța Mare”, cu câteva episoade din Parlamentul României.

Actorul Mugur Mihăescu a candidat, anul acesta, la șefia județului Olt și a obținut 13.42% din voturi. El a declarat, seara trecută pe scena Casei de Cultură din Craiova, unde AUR a anunțat candidații la parlamentare din fiecare județ, că prin George Simion oamenii vor găsi bucurie.

„Mă întorc aici acasă, aici am început. Aici este maternitatea mea. Aici, m-am întors la maternitate. Aici am început eu. Aici, când a început revoluția, sus pe casă murea lângă mine un soldat. Pe atunci nu ne era frică să murim pentru a ne îndeplinii visele. Pe scena de aici s-au născut câteva personaje de care cred că ați auzit. Ați auzit de Garcea, ați auzit de Leana. Am adus doar bucurie. Vreau să fim oamenii și partidul care aduce bucurie. E greu să aduci bucurie când oamenii nu aveau nimic. Am decis să intru în politică tocmai pentru lucrul ăsta, de a aduce bucurie. De a nu mai vedea români supărați. Trebuie să aducem bucurie în politica românească. Ce am văzut la televizor, nu e altceva decât două spectacole proaste „Vacanța Mare”. Unul dintre ele se numea „căruța cu proști” și l-am văzut la televizor în Guvern. Alt spectacol prost s-a numit „vampiri în izmene”, îl văd în Parlament. Asta este. Știu că ne vine să zâmbim, dar este crudul adevăr. De aceea, avem datoria să îi facem pe acești indivizi care zic ei „vine Garcea să ne spună nouă”, vreau să le spun că eu nu sunt nici Garcea și nici Leana și dacă voi confundați ficțiunea cu realitatea, înseamnă, în termeni medicali, Schizofrenie. Eu sunt Mugur Mihăescu și vreau să învăț țara să zâmbească când e vorba de politică”, a declarat actorul Mugur Mihăescu.

Lista de candidați din partea AUR Olt a fost prezentată în câteva cuvinte, iar zilele viitoare urmează să fie prezentată varianta finală a acesteia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica