duminică, octombrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Elton John: Nu știu cât timp mai am

„Nu știu cât timp mai am”, spune Elton John într-un nou documentar despre viața sa, intitulat Elton John: Never Too Late.

Documentarul a fost prezentat la o proiecție specială la Royal Festival Hall, parte a Festivalului de Film de la Londra, și include imagini și conversații cu Bernie Taupin, dar și cu Dua Lipa și regretatul John Lennon.

În materialul despre viața sa, Sir Elton John discută despre fricile sale legate de moarte și impactul pe care vârsta sa o are asupra familiei, scrie Sky News, potrivit Mediafax.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai mult, cântărețul în vârstă de 77 de ani a menționat că cei doi copii ai săi, Zachary (13 ani) și Elijah (11 ani), își fac griji din cauza vârstei sale.

Cântărețul a avut diverse probleme de sănătate, inclusiv înlocuiri de genunchi și șold, precum și intervenții chirurgicale pentru cancerul de prostată, recent dezvăluind că nu vede bine cu un ochi din cauza unei infecții severe.

El a mai spus: „Mă gândesc la ce se va întâmpla cu toate aceste lucruri când voi pleca? Acesta este timpul din viața mea. Nu știu cât timp mai am”.

John a explicat că vârsta pe care o are l-a determinat să se gândească mai mult la sensul vieții și al morții, dorindu-și să fie alături de familia sa cât mai mult timp posibil.

În documentar, el a vorbit, de asemenea, despre contrastul dintre ultimele sale spectacole și cele de acum aproape 50 de ani, remarcând că acum are „doar fericire, familie, copii, soț, prieteni și sobrietate”.

Sir Elton John și-a încheiat cariera anul trecut

Legendarul cântăreț britanic Elton John și-a încheiat în iulie, anul trecut, cariera, cu turneul Farewell Yellow Brick Road.

Spectacolul a avut loc la la Stockholm, în fața a aproximativ 30.000 de fani veniţi din toate colţurile lumii.

La începutul anunlui 2024, Elton John a intrat în clubul exclusivist al artiştilor (EGOT) care au câştigat cele patru mari premii artistice din Statele Unite: un Oscar (film), un Tony (teatru), un Grammy (muzică) şi un premiu Emmy (televiziune) pentru unul dintre ultimele sale concerte.

Britanicul este a 19-a vedetă care reuşeşte această performanţă excepţională, denumită „EGOT” („Emmy Grammy Oscar Tony”), după vedete ca Audrey Hepburn, Whoopi Goldberg, Mel Brooks, John Legend sau Viola Davis, notează Agerpres.

Cântărețul a câştigat două premii Oscar pentru cântecele sale originale de pe coloana sonoră a filmelor „The Lion King” (1994) şi „Rocketman” (2019), un premiu Tony pentru spectacolul „Aida” în 2000 şi cinci premii Grammy, într-o carieră spectaculoasă care se întinde pe parcursul a 50 de ani și aproape 4.600 de spectacole în întreaga lume.

Politica