duminică, octombrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

A explodat cota lui Lamine Yamal

Noul număr zece al naționalei Spaniei, Lamine Yamal, a „explodat” datorită evoluțiilor excelente avute.

Jucătorul Barcelonei este deja un star al fotbalului mondial, iar cota sa de piață a ajuns la 150.000.000 de euro, conform specialiștilor de la Transfermarkt, scrie fanatik.ro

El a fost clasat pe locul 5 în topul celor mai valoroși fotbaliști din lume, la egalitate cu Phil Foden, fotbalistul lui Manchester City.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este devansat de Kylian Mbappe (Real Madrid) și Jude Bellingham (Real Madrid), ambii cu o cotă de piață de câte 180 milioane, și de Vinicius Jr (Real Madrid) și Erling Haaland (fiecare cu câte 200 de milioane de euro în dreptul lor).

În ciuda vârstei fragede, Lamine Yamal a devenit om de bază în echipa Barcelonei, dar și în naționala mare a Spaniei, acolo unde a primit numărul zece din partea selecționerului, număr cu „greutate” în istoria ibericilor.

Antonio Rudiger îl laudă pe Lamine Yamal

Antonio Rudiger, fundașul lui Real Madrid, a vorbit recent despre Lamine Yamal, pe care l-a lăudat, recunoscând că este „înspăimântător” de bun pentru un puști care nu a împlinit nici măcar 18 ani.

Are 17 ani, e uluitor! E titularul Barcelonei, iar la 17 ani e destul de înfricoșător. Ce a făcut la Euro, trebuie să-i dai tot respectul. Are un viitor grozav în față.

„Cred că Barcelona are un jucător care va avea o carieră impresionantă și sperăm că va rămâne sănătos”, a spus Antonio Rudiger, pentru jurnaliștii germani de la Bild.

În actualul sezon, Lamine Yamal a înscris 5 goluri și a oferit 5 pase decisive, dintr-un total de 11 meciuri jucate în toate competițiile pentru Barcelona. Pentru naționala Spaniei, Yamal are 16 selecții și 3 goluri marcate.

Clasamentul celor mai bine cotați fotbaliști din lume

1 Erling Haaland (Manchester City): 200 de milioane de euro
2 Vinicius Jr (Real Madrid): 200 €
3 Jude Bellingham (Real Madrid): 180 €
4 Kylian Mbappe (Real Madrid): 180 €
5 Lamine Yamal (FC Barcelona): 150 € etc.

Ierarhia celor mai scumpi jucători spanioli

1 Lamine Yamal (FC Barcelona): 150 de milioane de euro
2 Rodri (Manchester City): 130 €
3 Gavi (FC Barcelona): 90 €
4 Pedri (FC Barcelona): 80 €
5 Nico Williams (Bilbao): 70 € etc

Politica