sâmbătă, octombrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Ștafeta Veteranilor Invictus, în Râmnicu Vâlcea

„Cel mai bun prilej pentru a ne arăta recunoștința față de cei care și-au făcut datoria față de țară.”

Ștafeta Veteranilor Invictius a ajuns în Râmnicu Vâlcea. Pentru o noapte. Aceasta după ce a trecut prin Târgu Jiu.
„Cea de-a XI-a ediție a Ștafetei Veteranilor Invictus a poposit pentru o noapte și în Râmnicu Vâlcea, pe traseul albastru, venind dinspre Sibiu după ce a trecut prin Târgu Jiu, Hunedoara și Alba Iulia. În numele Primăriei Râmnicu Vâlcea, administratorul public Eusebiu Vețeleanu a înmânat sâmbăta dimineața ștafeta următoarei echipe, care a pornit spre Pitești, traseul albastru urmând să mai treacă prin orașele Craiova, Drobeta Turnu Severin, Timișoara, Arad, Oradea și Satu Mare. City-managerul Eusebiu Vețeleanu le-a urat, în numele comunității locale, mult succes tuturor participanților la această nobilă și îndrăzneață misiune”, au precizat, pe facebook, reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Punctul terminus al traseului albastru, precum și al celorlalte două – roșu și galben – care străbat țara noastră prin intermediul celor 1000 de voluntari este orașul Carei, care va fi atins pe 25 octombrie, de Ziua Armatei, au reamintit aceștia.

Ștafeta Veteranilor este eveniment de voluntariat și presupune purtarea în alergare a trei ștafete, pe trei trasee diferite, denumite după culorile Drapelului Național – albastru, galben, roșu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ștafeta Veteranilor constituie cel mai bun prilej pentru a ne arăta recunoștința față de cei care și-au făcut datoria față de țară.” – Invictus România

Politica