sâmbătă, octombrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

PSD Vâlcea a depus lista de candidați pentru alegerile parlamentare

Filiala vâlceană a PSD Vâlcea a depus vineri, 11 octombrie 2024, la Biroul Electoral Județean listele de candidaturi pentru Parlamentul României. Pe lista social-democraților sunt toți actualii parlamentar, deputații Ovidiu Popa, Eugen Neață și Daniela Oteșanu și senatorul Bogdan Matei. De asemenea, candidează consilieri județeni, managerii Bibliotecii Județene, Remus Grigorescu, respectiv Casei Județene de Sănătate, Alin Voiculeț. Media de vârstă a candidaților este de 46 de ani, jumătate dintre ei fiind femei. După spusele președintelui PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, obiectivul la alegerile parlamentare este păstrarea numărului de parlamentari, trei deputați și un senator.

‘’Pornim azi la drum pentru un guvern care să ajute Județul Vâlcea. Dacă viitorul guvern o să fie unul al PSD, cu alianță sau fără alianță. Este foarte important pentru mine și pentru echiopa mea în condițiile în care eu vreau să fac lucruri importante pentru acest județ. Cred cu tărlie că vom câștiga alegerile parlamentare și prezidențiațe în Județul Vâlcea, cred cu tărie că Marcel Ciolacu o să fie un președinte bun pentru România, un președinte care să ne reprezinte bine în lume. Parlamentarii pe care îi propunem sunt oameni experimentați, sunt oameni buni care nu s-au făcut de rușine acolo unde au lucrat. Această echipă totalizează undeva la peste 100 de ani de studii superioare și două doctorate. Sunt oameni care pun suflet în tot cee ace fac și sunt membri în această echipă care dorește să dezvolte acest județ. Reindustrializarea Județului Vâlcea începe și cu sprijin guvernamental. Obiectivul nostru este să păstrăm ce avem acum, adică trei deputați și un senator și sperăm să obținem încă un deputat.’’

Lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de deputatul Ştefan Ovidiu Popa, aflat la cel de-al doilea mandat şi în prezent vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, urmat de deputatul Eugen Neaţă, de Lucian Rădulescu, fratele preşedintelui PSD Vâlcea, de Bogdan Constantin Matei – în prezent senator, de Adina Dobrete, directoarea Casei Corpului Didactic Vâlcea, şi deputata Daniela Oteşanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lista PSD Vâlcea pentru Senat este deschisă de actuala vicepreşedintă a Consiliului Judeţean Vâlcea, Andra Bică, urmată de Remus Grigorescu, directorul Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul”, Elena Alina Diaconesi și Costinel Alin Voiculeț – director CAS Vâlcea.

Politica