duminică, octombrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Motociclisti răniți pe Centura de Nord a Craiovei

Doi tineri au fost răniți, în această seară, după ce motocicleta pe care se aflau a fost lovită de o mașină. Accidentul a avut loc pe Centura de Nord a Craiovei.

„In seara zilei de 12 octombrie a.c., ora 20.30, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65 F – Centura de Nord a Craiovei.La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au stabilit că un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 F, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a întrat în coliziune cu o motocicletă ce circula din sens opus, condusă de un tânăr de 28 de ani. În urma evenimentului rutier, conducătorul motocicletei și o tânără de 29 de ani, pasageră pe motocicletă, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital. Bărbatul de 62 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.” – IPJ Dolj

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica