sâmbătă, octombrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Claudiu Manda: România nu își poate permite scandal politic, la granița războiului

Europarlamentarul Claudiu Manda afirmă că România nu își poate permite acum un scandal politică, în contextul războiului din Ucraina. Acesta crede că țara noastră poate fi principala platformă pentru sprijinirea reconstrucției Ucrainei.

Afirmațiile au fost făcute, sâmbătă, la Craiova, după ce organizația PSD Dolj, condusă de Claudiu Manda, a depus, la Biroul Electoral, listele candidaților pentru alegerile parlamentare.

„Nu cred că electoratul a fost nemulțumit de alianța cu PNL în condițiile în care lista de candidați pentru alegerile europarlamentare a întrunit mai mult de 50% din mandate. Dacă mai sunt alte partide care spun că electoratul, că nu ne putem ințelege, uite că avem ca și probă acest lucru și cred că varianta cu care cumva se ajunsese ca decizie și pe care PSD propusese să avem chiar candidați comuni la alegerile parlamentare și candidat comun la alegerile prezidențiale pe calendarul pe care l-a agreat PSD cu PNL nu era o soluție rea pentru România. România nu-și poate permite scandal politic acum, în condițiile în care este la granița războiului și cred că România poate să fie principala platformă de unde se poate dezvolta sau ajuta reconstrucția Ucrainei”, a afirmat europarlamentarul Claudiu Manda, președintele PSD Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica