miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Virgil Pîrvulescu este simultan liberal și independent

Virgil Pîrvulescu, candidatul PNl la funcția de primar a municipiului Râmnicu Vâlcea din 9 iunie, a anunțat că-și va depune, miercuri 9 octombrie 2024, candidatura ca independent pentru un mandat de deputat în județul Vâlcea.

Oficial, Virgil Pîrvulescu mai este încă viceprimar, din partea PNL, a municipiului Râmnicu Vâlcea, până la depunerea jurământului de către noul consiliu votat în vară. Dar conducerea PNL Vâlcea a solicitat Judecătoriei invalidarea sa pentru un mandat de consilier, anunțând excluderea din partid.

Pîrvulescu a depus acte că se judecă cu partidul și că excluderea sa nu este definitivă, așa că judecătoria l-a validat pentru un nou mandat de consilier, conform rezultatelor de la locale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deci, partidul PNL nu-l vrea și anunță că l-a exclus. El anunță ca va candida independent, dar în același timp pentru a rămâne consilier spune judecătoriei că este liberal încă. În vară abia a luat 10 mii de voturi, având ditamai lista de candidați la consiliu în spate, logistica liberalilor și o campanie extrem de costisitoare. Acum vrea să adune mult mai multe voturi pentru a deveni deputat independent și anunță: „Eu, Virgil Pîrvulescu, voi candida ca deputat independent pentru a fi vocea celor care muncesc din greu. Împreună putem aduce schimbarea. Votează independent!” .

 Cum să fi vocea celor ce muncesc din greu, când 4 ani ai luat salariul de la primăria Râmnicu Vâlcea fără să mergi la muncă decât maxim o zi  pe lună?

Cum să fi liberal dacă candidezi independent și cum să fi candidat independent, dar și consilier municipal liberal?

Simplu! Secretul este să nu-ți pese că ești penibil! Să nu-ți pese de nimeni și nimic!

Politica