miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Trăistariu a desființat ciocolata Dubai: Un mare fâs

Mihai Trăistariu a desființat ciocolata Dubai, desertul la mare căutare în România și în întreaga lume.

Cu un strat generos de kataif mixat cu cremă de fistic și ciocolată topită, ciocolata Dubai a fost inclusă în mai toate cofetăriile, iar vedetele s-au filmat mâncând sau preparând ciocolata Dubai. Verdictul lor a fost unul cert: e delicioasă.

Mihai Trăistariu a vrut și el să fie în trend. A cumpărat 100 de grame de ciocolată Dubai, însă a rămas cu un gust nu dulce, ci mai degrabă…grețos, scrie click.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am luat 100 de grame din bălăria aia de ciocolată Dubai. Am fugit disperat după ea, eram la Iași cu mai multe persoane și am zis: <<hai să căutam și noi Dubaiul ăsta să vedem ce-i cu el!>> Și când colo mi s-a părut o bălărie. 

 Atâta vorbea lumea despre ea, încât eram curios să văd ce are atât de fabulos această ciocolată, inventată peste noapte.

Este o ciocolată cu fistic. Atât! Prea dulce chiar, spre grețoasă. Și e… doar o ciocolată. Nimic spectaculos.

Mie, spre exemplu, îmi place mai mult ciocolata noastră cu rom decât dubioasa de Dubai.

Pot să spun că e un mare fâs! Atâta am auzit de la vedete, influencerii ăștia atâta reclamă i-au făcut! E un fâneț amestecat cu ciocolată!

Eu i-am zis dubioasa de Dubai, adică e multă reclamă pentru mai nimic. E o ciocolată normală. Am mâncat bomboane mult mai bune din astea cu umplutură, cu rom, cu lichior, cu cireșe în ele.

E încărcată și grețoasă! Cam cum sunt baclavalele, dacă mănânci mai mult ți se face greață că sunt prea dulci. Nu pot să zic că o să mai cumpăr vreodată.

Oricum gusturile nu se discută! Unii zic că e super, eu zic că e nașpa”, a decorat Mihai Trăistariu.

„Mie îmi place Căciulița (Cușma) lui Guguță!”

Artistul a dezvăluit care este desertul după care se dă în vânt ultima vreme. 

„Și dacă tot vorbim de dulciuri, cel mai mult mie îmi place Căciulița lui Guguță, e ceva delicios, un fel de clătite cu vișine, cu o cremă superbă. Un desert unicat, făcut așa cu trei etaje, mi se pare waw. Pe locul doi aș pune Tiramisu și pe locul trei fructele”, a mai declarat solistul.

Politica