miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova a transferat un atacant comparat cu Andrea Compagno

CSU Craiova a căutat toată vara un atacant, care să îl ajute pe Costel Gâlcă să își impună și mai bine strategia. Jovan Markovic a fost trimis la Hermannstadt, sub formă de împrumut, iar în Bănie a rămas doar Elvir Kojic, dar acesta nu a reușit să se descurce singur în ofensivă și să le dea oltenilor siguranța că au în permanență un om de gol, pe care să se poată baza.

Astfel, Mihai Rotaru a fost nevoit să aducă un nou atacant. Patronul alb-albaștrilor a dezvăluit faptul că tehnicianul echipei a văzut peste 50 de fotbaliști care pot evolua pe poziția de vârf, dar Costel Gâlcă nu a fost încântat de prea mulți. În cele din urmă, CSU Craiova l-a transferat pe Jovo Lukic.

Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCU Craiova, îl compară pe Jovo Lukic cu Andrea Compagno, fostul atacant de la echipa lui Adrian Mititelu și de la FCSB. Tehnicianul spune că noul vârf din bănie are o tehnică bună, pentru un nouar clasic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este un atacant cum era și Compagno când era la FCSB, înalt, cu forță, bun în duel dar fără viteză. E lent și nu prea am putut să îmi dau seama dacă are o tehnică bună. Este un nouar din acela clasic, bun pe spațiul porții, bun în careu, cred eu după ce am văzut în ultimul joc la el, la meciul cu Galați.

Acești jucători noi care au venit în această vară, noi nu îi cunoaștem foarte bine, dar cei de la Craiova i-au adus că au calitate, că sunt buni, ca să-i ajute să crească nivelul echipei” , a declarat Nicolae Dică pentru Fanatik

Politica