miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

1,38 milioane de lei pentru modernizarea unei pepiniere din Olt

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva modernizează 18 pepiniere, printre care și una din Olt, mai exact pepinierea silvică din Ianca. În cadrul proiectului va fi crescută producția de puieți forestieri necesari campaniilor de împăduriri, va scade prețul de producție al acestora și va fi creată o capacitate de prelucrare și condiționare a semințelor forestiere.

„Colegii noștri de la Ocolul Silvic Corabia din cadrul Direcției Silvice Olt au finalizat investițiile în modernizarea pepinerei silvice Ianca, în cadrul proiectului cu fonduri UE, prin PNRR, „Modernizarea capacităților de producție a materialului forestier”.

În urma acestei investiții, va fi crescută producția de puieți forestieri necesari campaniilor de împăduriri, va scade prețul de producție al acestora și va fi creată o capacitate de prelucrare și condiționare a semințelor forestiere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva modernizează 18 pepiniere silvice prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR – valoarea investițiilor, cu fonduri europene, fiind de circa 46 milioane lei”, au transmis pe o rețea de socializare reprezentanții Regiei Națională a Pădurilor – Romsilva.

Valoarea totală a proiectului este de 1,38 milioane de lei, din care 1,24 milioane de lei a reprezentat finanțare nerambursabilă prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

sursa foto: FB/ Regia Națională a Pădurilor – Romsilva

Politica