marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Victorie zdrobitoare pentru Lupii Negri

Baschetbaliștii de la CS Vâlcea 1924 s-au deplasat la Constanța pentru meciul din runda a treia a Ligii Naționale și, conform specialiștilor, au plecat cu șansa a doua în fața echipei gazdă, una dintre reprezentantele României în cupele europene.

Elevii lui Arturo Alvarez au zburdat pe teren și în niciun moment nu s-a pus problema învingătoarei. Tehnicianul iberic a mizat pe echipa de start: Ty Sabin, Kadre Gray, Auston Barnes, Cornelius Hudson, Nicolae Ciucă și la capătul primului sfert Vâlcea avea deja un avantaj confortabil, 13-21. Constanța a încercat din răsputeri să reducă din handicap până la pauza mare dar vâlcenii au apăsat pe accelerație și au intrat la cabine cu 32-51, rezolvând în mare parte soarta punctelor puse în joc.

Ty Sabin a marcat șase puncta în debitul sfertului al treilea, a dus avantajul la 25 de puncta și deja nimic nu se mai putea întâmpla. La final a fost 55-91, cea mai mare victorie a Lupilor Negri de la promovarea în primul eșalon. CS Vâlcea este pe poziția a patra a clasamentului în Liga Națională de baschet masculine și în runda viitoare va evolua pe propriul teren contra formației Rapid București.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica