marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Gigi Becali a pus ochii pe Takuto Oshima: „Nu mă pricep eu la fotbal, dar e titirez”

Gigi Becali este impresionat de evoluțiile lui Takuto Oshima, fotbalist transferat recent de cei de la CSU Craiova. Patronul de la FCSB spune că japonezul poate fi un exemplu pentru vedetele roș-albaștrilor și i-a menționat pe Ștefănescu și Băluță. Faptul că japonezul din Bănie are forță și aleargă foarte mult l-a adus în atenția lui Becali.

„Îmi pare atât de rău. Ștefănescu e băiat bun. E un om de calitate. Nici nu vreau să vorbesc de el din cauza asta. Eu cred că, până la urmă, Dumnezeu îl va ajuta. Va fi cel care am crezut că e. La FCSB e greu. E presiune, dar cred că, încet-încet, o să își revină. Eu încă cred în el. Se va vedea calitatea lui.

Și lui Băluță i-am spus asta: Tu trebuie să te lupți. Nu ai 1,90. Jucătorii mici trebuie să alerge non-stop. Așa face jucătorul ăla de la Craiova (n.r. Oshima). Se plimbă pe teren. Nu mă pricep eu la fotbal, dar e titirez. Dacă el e mic și nu are forță, trebuie să alerge. Are viteză și deprindere. Uită-te la el cum se mișcă non-stop”, a explicat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Takuto Oshima a avut multe evoluții bune la CSU Craiova, mai puțin în meciul cu Oțelul, când a greșit multe pase și a pierdut destule mingi încât să încurce jocul alb-albaștrilor. Înainte de partida de la Galați, mijlocașul a fost criticat de Sorin Cârțu. Fostul președinte al alb-albaștrilor a subliniat faptul că japonezul ar juca mai mult după ureche, adică nu ar avea tocmai o strategie bine pusă la punct, atunci când ia anumite decizii, pe teren.

Politica