marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Craiovenii de la WU QUAN-LI au câștigat 44 de medalii la Cupa României de KUNGFU & LIGHT SANDA

26 de sportivi de la Clubul craiovean WU QUAN-LI „Forța celor cinci pumni “ au reușit să obțină  44 de medalii la CUPA ROMÂNIEI DE KUNGFU & LIGHT SANDA, competiție importantă anuală în ramura WUSHU KUNG-FU.

La această competiție s-au reunit peste 250 de sportivi, de la 12 de cluburi din București, Baia Mare, Craiova,  Târgoviște și Târgu Mureș, pentru a concura la probele de Taolu – forme de Kung-Fu Tradițional și Light-Sanda – luptă light-contact. Sportivii craioveni, sub îndrumarea antrenorului emerit Silviu OBEANU, au participat la 22 probe de Taolu cu mâna goală și cu arme, precum și la 12 probe de luptă, reușind să obțină 17 de titluri de Campioni ai României.

Această competiție contează pentru selecția sportivilor la lotul național de wushu kung-fu, care va reprezenta România la CAMPIONATUL MONDIAL DE  KUNG-FU, ce se va desfășura în anul 2025 în CHINA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sportivii craioveni care deja fac parte din lotul național au confirmat că sunt in creștere de formă, pregătirea pentru competițiile internaționale din acest final de an, fiind în plină desfășurare.

Politica