duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Vicențiu Mocanu îi îndeamnă pe liberali să îl voteze pe George Simion

Unul dintre cei mi cunoscuți lideri AUR din Vâlcea, omul de afaceri Vicențiu Mocanu, se arată surprins de reacția liberalilor care prin purtătorii de cuvânt și alți lideri acuză  decizia CCR de a interzice candidatura  Dianei Șoșoacă și spun că este  opera celor din PSD care pun la cale să ajungă în turul doi cu George Simion pentru a câștiga apoi alegerile.

„În primul rând George Simion va ajunge în turul doi oricum. De aceea președintele AUR a și declarat că deși nu comentează deciziile instanțelor, în mod logic și normal ar trebui să i se permită oricărui cetățean să poată candida la președenție. Apoi liberalii spun că există marele pericol ca PSD să câștige majoritatea în Parlament să aibă și președintele țării și premierul și că astfel toată puterea va fi în mâna unui singur partid.  (,,Românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” a declarat președintele PNL care a mai spus că, în cazul în care social-democrații ar avea tot, Președinția, Parlamentul, Guvernul și Curtea Constituțională, atunci „o Cortină de Fier va cădea asupra României”.)
Deci, dacă liberalii se tem de o cortină de fier, dacă vor o țară democrată, dacă își dau seam că nu este în regulă ca PSD să ia tot îi sfătuiesc să voteze cu George Simon la președenție. Vor sparge astfel monopulul PSD și planul lui Ciolacu. Iar George Simion va avea grijă ca toți cetățenii să fie tratați la fel iar  România să fie  respectată în UE”, a declarat Vicențiu Mocanu.

Politica