duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit

Nunta anului în showbiz-ul din România! Actrița Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, medicul care a coordonat campania de vaccinare din România în timpul pandemiei de coronavirus, s-au căsătorit, sâmbătă, la Palatul Snagov.

Mai multe personalități ale lumii mondene s-au aflat printre invitați. Printre acestea, s-a numărat și Adelina Pestrițu care a publicat, pe rețele de socializare, mai multe imagini de la nunta celor doi.

De asemenea, Daciana Sârbu, Andreea Raicu, Dana Rogoz, Elvira Deatcu, Geanina Ilieș, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Teodora Tompea s-au aflat printre invitați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Actrița Monica Bîrlădeanu a purtat inițial o rochie tip sirenă, cu pene în partea de jos. A accesorizat-o cu bijuterii deosebite, iar părul l-a avut aranjat pe spate, fără voal, scrie libertatea.ro Pentru dansul mirilor ea s-a schimbat în a doua rochie la fel de spectaculoasă, una cu mânecă lungă și crăpătură adâncă pe picior. Ambele au fost create de casa de modă M.Marquise.

Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos, Valeriu Gheorghiță a îmbrăcat un costum foarte elegant, cu cămașă albă și papion negru.

Nașii Monicăi ai ai lui Valeriu Gheorghiță sunt doi prieteni apropiați, Mariana și Ionuț Tudorache.

Într-un decor cu flori albe naturale, invitații au servit preparate alese. Chef la nuntă a fost Petrișor Tănase, iar meniul pregătit pentru invitați a fost unul exclusivist. Acesta a inclus sturion rumenit ( servit cu unt negru, icre de lămâie și cripsy rucola, salată de cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat), sarmale în cuib (învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smânână, costiță și ardei iute), medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline, și aromați cu rozmarin sau pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă, salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui.

Tortul mirilor a fost și el pe măsură. Acesta a fost realizat din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool.

De mai bine de un an, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu. Cei doi au preferat să își țină relația departe de ochii curioșilor și au fost cât se poate de discreți.

În vara lui 2023, în spațiul public au apărut imagini cu Monica Bîrlădeanu și cu medicul Valeriu Gheorghiță în timp ce se relaxau într-un jacuzzi. Atunci, s-a vehiculat informația conform căreia Valeriu Gheorghiță ar fi însurat.

Relația dintre cei doi a fost confirmată la acel moment de PR-ul Monicăi Bîrlădeanu, Aprilia Ivanov: „Da, este adevărată relația, doar că el, la momentul acesta, nu mai este căsătorit. Informația eronată este aceea că el ar mai fi căsătorit, pentru că s-a spus povestea că el ar fi căsătorit, ceea ce nu este așa”, a precizat PR-ul Monicăi Bârlădeanu, potrivit Viva!, citătă de Digifm.ro.

Valeriu Gheorghiță, 42 de ani, a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare anti-COVID-19. În prezent, el face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, potrivit informațiilor publicate de Adevărul. Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea boli infecţioase.

Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit cu o colegă din domeniul medical, pe care a cunoscut-o în timpul facultății. Din fosta relație, medicul are doi copii.

Politica