duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Costel Gâlcă recunoaște: „Oțelul merita să câștige”

CSU Craiova a reușit să plece cu un punct de pe terenul celor de la Oțelul, iar antrenorul alb-albaștrilor a recunoscut faptul că gazdele meritau victoria, în partida disputată sâmbătă seara, la Galați. Costel Gâlcă i-a strâns mâna lui Dorinel Munteanu, la finalul jocului și i-a spus acestuia că oltenii au câștiga un punct norocos.

Tehnicianul formației din Bănie nu și-a menajat elevii și a subliniat faptul că aceștia nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Costel Gâlcă vrea mai mult de la Luckic, Oshima, dar și de la restul jucătorilor. Fotbaliștii de la CSU Craiova par firavi și se plâng mereu când joacă pe un gazon mai rău.

A fost un meci așa cum mă așteptam, dar echipa mea nu s-a ridicat la așteptările pe care le aveam. Știam că este o echipă adaptată la pressing, problema e că puteam să-i prindem, dar nu am putut să o facem de multe ori. Au pus și ei multă presiune.  Lukic a luptat cât a putut, vine după o perioadă în care nu a făcut antrenamente. Sper ca nivelul lui să crească de la meci la meci, pentru că avem nevoie de el.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nici el (n.r. Oshima) nu a fost ca altă dată. Am spus de multe ori că trebuie să ai inteligență ca să te adaptezi terenului, iar noi ca echipă să avem o progresie. E pozitiv pentru noi, pentru el (n.r. Baiaram), pentru echipă și sper ca pe viitor să avem mai mulți marcatori. I-am spus (n.r. lui Dorinel Munteanu) că am câștigat un punct, dar dacă era să fie o câștigătoare, ei meritau. Ăsta este adevărul”, a spus Costel Gâlcă.

Politica