sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Sute de persoane au participat la evenimentul „Craiova SportFest – BeActive Night”, pe Stadionul de Atletism din Bănie

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj împreuna cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj au organizat, vineri seara, evenimentul „Craiova SportFest – BeActive Night”, pe Stadionul de Atletism „Nicolae Mărășescu” din Bănie. Sute de persoane au participat, unii din teren, alții din tribune.

În debutul „Craiova SportFest – BeActive Night” a fost organizată și PROMENADA Inimii, acțiune organizată împreuna cu Rotary Club Craiova, unde sportivii și susținătorii lor au avut ocazia să dea o tură și jumătate de teren.

Acțiunea se înscrie în manifestările prilejuite de Săptamâna Europeană a Sportului. Pe stadionul de Atletism au avut loc demonstrații și ateliere de inițiere gratuite pe diverse ramuri de sport (atletism, badminton, baschet, colpbol, dans, fotbal, gimnastică, handbal, judo, karate, kempo, scrimă, șah, tenis, tir cu arcul și volei) susținute de cluburi și asociații sportive din județ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Facultatea de Educație Fizică și Sport Craiova a desfășurat jocuri de mișcare adresate copiilor prin proiectul ERASMUS ETAP. Totodată, Crucea Roșie – Filiala Dolj, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Craiova, ISU Dolj, Inspectoratul de Poliție al județului Dolj au derula acțiuni de informare și demonstrații specifice activității.

Politica